Klein-Vorst : 2 Nieuwbouwwoningen HOB – 3 slks

Nieuwbouw 3 Bedroom 1 Bathroom 136

LA00BO

Contacteer ons

Twee nieuwbouwwoningen met 3 slaapkamers, volledig afgewerkt, met alle hedendaags comfort.

Indeling van de woning : op het gelijkvloers de inkomhal, toilet, leefruimte met groot schuifraam en uitzicht op de tuin, open keuken, berging.  De leefruimte is helemaal open, wat een ruimtegevoel geeft.  De keuken is inclusief in de prijs, maar kan nog gekozen worden.

Op de verdieping nachthal, 3 slaapkamers, aparte toilet, badkamer, kleine berging.

Rustig gelegen in de nieuwe verkaveling Boerebeemden (tussen Meerlaarstraat en Dikstraat) en op wandelafstand van dorpskern met scholen, supermarkt, lokale handelaars en openbaar vervoer.  Het op- en afrittencomplex van de E313 nabij.  Naast de woning is een klein speelplein.

E-peil lager dan 30, ook mogelijk om te vormen tot BEN-woning.  Dit geeft mogelijkheid tot kortingen op de onroerende voorheffing de eerste 5 jaar (50% bij max. E30 en 100% korting bij max. E20).

265.000 euro volledig afgewerkt met duurzame materialen.  Prijs is inclusief meters water en elektriciteit, tuinaanleg niet inbegrepen – Vergunning voor carport voorzien.

Vloerverwarming, ventilatiesysteem D.

Verkoop constructie onder BTW-stelsel (175.000 euro) – grondwaarde registratierechten (90.000 euro).

Plannen en andere info op aanvraag via mail.

Wettelijke informatieverplichtingen: woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel van bestuurlijke maatregelen opgelegd, geen voorkooprecht, verkavelingsvergunning, vergund.

 

Share this nice post: