€ 399.000

Veerle : Moderne Nieuwbouwoning

3 Bedroom 1040m²

VE139

Contacteer ons

Modern landelijk wonen in Veerle-Laakdal nabij prachtige natuurgebieden en bekende fietsroutes.

Deze nieuwbouwwoning wordt verkocht onder registratierechten : geen 21% btw, maar 3% registratierechten.

Deze nieuwbouwwoning is voorzien van een ruime leefruimte met zicht op de grote tuin, een open ingerichte keuken met toegang tot berging. De leefruimte is geschikt om een bureauruimte in te richten. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, waarvan de grootste met dressing en een geïnstalleerde badkamer. De tuin gaat mooi diep naar achteren toe.

Gebouwd op 10a40ca is deze halfopen bebouwing gelegen op de verbindingsweg tussen Tessenderlo en Veerle-Laakdal. Vlakbij scholen, nieuwe Proxy Delhaize op 1km en E313 snel te bereiken.

Mogelijk om tijdens de ruwbouwfase nog aanpassingen te doen qua afwerking van het interieur. De renders van keuken zijn zoals ingepland, maar nog mogelijk aan te passen. De render van de badkamer is een voorbeeld. Voor de afwerking zijn ruime budgetten voorzien zodat de woning kwalitatief wordt afgewerkt.

De woning is uitgerust met vloerverwarming en zonnepanelen. E-peil 30 zodat u een vermindering van 50% hebt op de onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar.
(code startverklaring EPB 13053-G-OMV_2020121884/EP10894/SV/A001/D01).

Lastenboek + plannen op aanvraag. De carport is vergund en kan zelf geplaatst worden.

Wettelijke informatieverplichtingen: woongebied met landschappelijk waardevol karakter, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht, verkavelingsvergunning, vergund.

Share this nice post: