vanaf € 269.000

Rotselaar : Luxueus residentieel bouwproject in het centrum.

APPARTEMENT
2 slaapkamers 1 badkamers 1 garages 1 A

ROLINIE

Contacteer ons

Uniek project in het hart van Rotselaar / Residentie Vijfde Linie / Werken starten juni 2023.  

Wenst u alvast het lastenboek met alle grondplannen en info te ontvangen, mail info@vandervoortvastgoed.be

NOG MAAR 3 appartementen te koop.

Verlaagd BTW tarief 6% nog steeds mogelijk.  Prijzen exclusief btw, registratierechten, notarisereloon.

Onderaan deze advertentie vindt u de beschikbare appartementen, scroll naar beneden en klik.  Prijzen zijn exclusief parkeerplaatsen en bergingen.

Aangename gepersonaliseerde woonomgeving

De residentie Vijfde Linie is een combinatie van een stedelijke architectuur met specifieke materiaalkeuzes die passen in de omgeving, zodat het project een sterke eenheid vormt in architectuur en uitstraling. Dit in combinatie met de aanleg van groen tussen de verschillende residenties creëert een hedendaags, stijlvol geheel.

De 18 appartementen bestaan uit verschillende types van één, twee of drie slaapkamers met elk een private buitenruimte op het gelijkvloers of met cozy zuidgerichte terassen. Voorzien van uitzonderlijk veel licht en ruimte.

Exclusieve duurzaamheid troef!

De volledige residentie heeft een exclusieve status van EPB Waarde, E-10 waardoor het beantwoord aan de strengste isolatie en energienormen, welke tal van voordelen biedt.

De appartementen zullen beantwoorden aan de E-10 norm, waardoor we 20 E–peil punten beter scoren dan de gekende BEN-norm, E-30.

Dankzij de combinatie van een exclusieve Viessmann individuele warmtepomp en private zonnepanelen maken we maximaal gebruik van groene energiebronnen.

Hierdoor kan U extra genieten van onderstaande voordelen:

 • Korting van 100% op de onroerende voorheffing gedurende 5 jaar.
 • Permanent een lage energiefactuur.
 • Een voordelig BEN-krediet.
 • Een enorme meerwaarde op je woning.
 • Super comfortabel wonen in elk seizoen.

Zo draagt U ook extra bij aan een duurzamere wereld. Bovendien kan je kiezen uit een heel uitgebreid aanbod van materialen en kleuren zodat je je op en top voelt in je appartement en maximaal kan genieten van je gezinsleven en waarbij uw appartement een weerspiegeling is van uw persoonlijke levensstijl.

Verlaagd BTW tarief 6% mogelijk.  Prijzen exclusief btw, registratierechten, notarisereloon.

 

Exclusieve keukens

Voor de levering en plaatsing van de keuken is een particuliere handelswaarde voorzien van € 10.000 incl. 21% BTW voor een 1-slaapkamerappartement€ 12.000 incl. 21% BTW voor een 2-slaapkamerappartement en € 14.000 incl. 21% BTW voor een 3-slaapkamerappartement. Inclusief composiet werktablet.

Er is keuze uit 4 verschillende kleuren volgens dit gamma, recht afgewerkt met 2 uitsparingen (kookplaat en onderspoelbakken). Zowel afvalemmer (dubbel), handdoekrek als bestekindeling zijn inbegrepen in het voorstel.

De toestellen zijn van het merk Whirlpool of gelijkwaardig bestaande uit een warmeluchtoven en microgolfoven, dampkap met koolstoffilter, inductie kookplaat van 60cm, grote koelkast met 3 diepvriesvlakken en een vaatwasser. U geniet een garantie van 5 jaar op de elektrische inbouwtoestellen.

Alle keukenopstellingen worden ontworpen in 3D volgens het voorziene budget. Een detail van deze ontwerpen wordt opgemaakt per appartement.

Vloerverwarming en vloerkoeling

Residentie Vijfde Linie kiest voor een ultiem leefcomfort door het integreren van vloerverwarming en vloerkoeling. De vloerverwarming geeft een aangename stralingswarmte die de ideale verwarmingscurve van het menselijk lichaam het meest benadert. Dankzij de stralingswarmte van de vloer geeft dit een comfortabel en behaaglijk warmtegevoel. Vloerverwarming is onzichtbaar dus geen radiatoren, geen onderhoud, minder luchtcirculatie en dus minder vaak schilderen.

De temperatuurinstelling geschiedt via weersafhankelijke regelaar.

Viessmann warmtepomp maakt gebruik van hernieuwbare energie afkomstig van de de lucht. Zo vermindert u het gebruik van fossiele brandstoffen, sparen we samen waardevolle grondstoffen uit en beperken we de schadelijke CO2-uitstoot.

Ruime parking en deelwagen

 • Optionele individuele laadpunten
 • Optionele keuze uit ruime bergingen
 • Geïntegreerde ruime fietsenstallingen
 • De residentie voorziet in een deelwagen

Persoonlijke woondynamiek en levensstijl

 • Luxueuze afwerking met exclusieve moodboards
 • Individuele inrichting en afwerking
 • Ruime begeleiding van vakkundige medewerkers
 • Volledig geschilderd opgeleverd

Ademruimte en groen die voor iedereen toegankelijk is

Bewust omgaan met ruimtelijke ordening is een belangrijk engagement. Kernverdichting en betonstop zijn niet meer weg te denken in de hedendaagse vastgoedwereld. Vlaanderen heeft de ambitie om tegen 2040 geen open ruimte meer te bebouwen. Hiervoor moeten steden en gemeenten inzetten op de versterking van hun kernen en de bebouwing op een kwalitatieve en leefbare manier centraliseren. Op deze manier krijgt de rand opnieuw meer ademruimte en groen die voor iedereen toegankelijk is.

Vijfde Linie gaat de uitdaging aan om een aangename gepersonaliseerde woonomgeving te creëren die een gegarandeerde privacy biedt. Vijfde Linie past in deze gedachte. Het is een uniek project gelegen in het hart van Rotselaar.

Wettelijke informatieverplichtingen: woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht, geen verkavelingsvergunning, vergund, Perceelscore P-A – G-onbekend (niet gelegen in risicozone voor overstromingen)

 

 

 

A0.2 glv – 3slks – 103,6m² – € 359.000

 

A2.3 2de – 3slks – 103,7m² – €375.000

 

B0.1 glv – 3slks – 111,2m² – € 399.000