Sint-Joris-Weert : woning, gerenoveerde smidse.

HUIS
238m² 4 slaapkamers 1 badkamers O garages

HUIS

Contacteer ons

Deze voormalige smidse, gelegen in het hart van Sint-Joris-Weert, is omgetoverd tot een ruim huis met 4 slaapkamers. Het huis wordt omringd door een prachtig volgroeide tuin, vlakbij het natuurgebied de Doode Beemde en het Meerdaelwoud. De tuin biedt twee terrassen, waarvan één overdekt, en een handige fietsenstalling. Door de centrale locatie van de woning, bevinden scholen, supermarkt en het treinstation zich op loopafstand. Binnen slechts 10 minuten bent u met de trein in Leuven, en dat elke 30 minuten.
De renovatie van dit huis is met groot respect voor de open ruimte uitgevoerd. De eerste en tweede verdieping vloeien naadloos in elkaar over. Op de begane grond vindt u een open keuken, een comfortabele woonkamer en zelfs een handige werkhoek. De voormalige opkamer dient nu als de eerste slaapkamer, met daaronder een kelder. Verder op deze verdieping treft u een badkamer met bad, douche, een kleine sauna en een toilet, evenals een praktische berging. Een open trap brengt u naar de immense tweede leefruimte op de bovenverdieping, waar de originele dakbalken prachtig zijn behouden. Hier zijn nog twee slaapkamers op dezelfde verdieping en een vierde slaapkamer onder het dak. Voor extra gezelligheid zorgt de houtkachel. Deze woonruimte biedt veel mogelijkheden : het kan dienen als speelruimte, atelier of elke andere functie die veel ruimte vereist.

Bezoek deze woning op zondag op zondag 15 oktober, na afspraak via mail. Dan ontvangt u tevens alle benodigde attesten, documenten en extra foto’s.
De woning beschikt over dubbele beglazing en een condenserende gasketel. De netto bewoonbare oppervlakte bedraagt 238m² en het perceel heeft een oppervlakte van 3 are.

Het energieprestatiecertificaat (EPC) : 279 kWh/m² (20230905-0002980638-RES-1).

P-score A, G-score A ; asbest enkel in de tuinbergingen, niet in de woning.
Wettelijke informatie: woongebied, geen lopende gerechtelijke of bestuurlijke maatregelen, geen voorkooprecht, geen verkavelingsvergunning, vergund.