Tienen : Appartement nabij de Markt.

appartement
70m² 2 slaapkamers 1 badkamers 0 47 kwh/m² A

TI32LO

Contacteer ons

Nieuw, energiezuinig gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers in het centrum van Tienen, op wandelafstand van de Markt.

Het appartement heeft ruime leefruimte die uitkijkt op de binnentuin en aan de straatkant een overdekt terras.   Een goed uitgeruste open keuken met kookeiland, een masterslaapkamer met een ensuite badkamer met inloopdouche en een tweede kleine slaapkamer achteraan.  In de berging bevinden zich de nutsvoorzieningen en de aansluiting voor de was- en droogkast.  Aan de gezamenlijke binnentuin bevindt zich de berging en een gemeenschappelijke fietsenstalling, in de kelder een berging.

EPC 47 kwh/m², energielabel A : voorzien van alle moderne technieken: vloerverwarming, zonnepanelen en een warmtepomp.  Het appartement is nog 1 jaar vrij van onroerende voorheffing.

Bouwjaar 2019, bewoonbare oppervlakte 70m² (NETTO), overdekt terras 9m², voldoende parkeergelegenheid in de straat, gemeenschappelijke kosten ca 75 euro/maand.

Bezoekaanvraag graag via mail, dan ontvangt u alvast ook alle documenten.

Wettelijke informatie: woongebied, geen lopende gerechtelijke of bestuurlijke maatregelen, geen voorkooprecht, geen verkavelingsvergunning, vergund ;  P-score A, G-score A ; geen renovatieplicht ; EPC-identificatie :24107-G-2015/0049/EP10894/A001/D01/SD006.